Skip to content
August 17, 2008 / kingthunder

Baby Samuel

Hai hai guys, howdy? iMiss u all *bo’ong tu* hehehe merdeka!! merdeka!! merdeka!! asyik akhirnya gw back to Jakarta maksud gw ke Depok … thank you LORD, none other God like YOU … sooooo Faithful … love u so much *muuuach*

Kemaren siang pesawat gw LION AIR *one of my dream hv my own maskapai* mendarat dgn mulus walaupun pilotnya bawanya rada urakan alias bikin yuunn kepala but is okay now I am in town … dari Jakarta gw take bus and angkot go street to DEPOK *city of momentum* and now please welcome my new keponakan … baby SAMUEL *tadaaaa* horeeee

ni salah satu anak panah di keluarga gw yg Tuhan berikan buat gw *bukan anak gw, anak ketiga dari my lovely sister* and please note that gw loh yg beri die nama *yaaa is me*😉 and is not coincidence ternyata hari sabtu kemaren 16 Agustus 2008 pas hari gw datang, genap 40 hari lamanya he walk on planet earth. Suddenly I sense, that God put something in my heart about bangsa Israel yg berjalan 40 thn melalui padang gurun sebelum akhirnya mereka masuk menduduki tanah perjanjian. God say to me that now is the time for me and all my family *from my mom and my father side* to occupy the promise land … so at 2.30 am God wake me up to do some prophetic declaration to end the old cycle of wilderness experience and come into new journey to the promise land. Samuel represent a new Indonesian generation that carry the anointing to break the old cycle of darkness that control this nation and be the future leaders in the promise land.

btw Friends, Gw juga exciting banget coz’ not only meet baby Samuel and not only today is our nation independence day but bcoz’ tomorrow also the most important day when a two generation *old and young* gather together in fasting and prayer to answer the call ‘can a nation be change in one day?’ *fuhh merinding gw*

Start pagi2 buta dari depan gedung menpora jam 6 pagi we will do repentance walk and after that jam 9 pagi sampai 9 malem di gelora bung Karno … 12 hours non stop in the throne room … seeking GOD for a new Indonesia be born in one day …

So join us tomorrow … whatever u are now …

There something bigger going on … there something bigger then me … There something bigger going on … He is HOLY .. HOLY ..

4 Comments

Leave a Comment
  1. uwiuw / Aug 20 2008 3:49 pm

    untung aja mendarat dgn selamat….karena situasi industri penerbangan kita itu lagi gonjang ganjing kayak gatoto kaca mabok jamu, terbangnya sempoyongan dan mendaratnya pake jungkir balik

    hahaha analogi yg berlebihan🙂

  2. kingthunder / Aug 24 2008 10:47 am

    yes banget , but not all bikin yunn kepsla we hv many good pilot also
    and thank you for all pilot for take us fly.

    God bless all pilot, thx bro buat sukacitanya😉

  3. Mey / Aug 27 2008 6:38 pm

    wew…… Thx God, dah nyampe dengan selamat ya bro,.. Sapa dulu Pilotnya dunk… ^_^
    trus
    haduhhh,… si dede kecil banget yak (ya iyalah..uughhh) otakku ngeyel lagi… cakep bgt dedex🙂

  4. kingthunder / Aug 28 2008 12:07 am

    so pasti mey, coz’ kita punya buanyak pilot2 oke … and yup gw selamat sampai tujuan … puji Tuhan emang all the time God is good …

    Dia beri my little Samuel … my champion … and pastinya handsome like omnya dunk😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: