Nubuatan: Presiden USA

Friends di bawah ini adalah nubuatan dari Prophet Kim Clement mengenai Siapa yang akan menjadi Presiden Amerika yang baru. Sebelum George Bush jadi presiden, Prophet Kim juga menubuatkan bahwa George Bush akan berkuasa selama 2 periode. Hal terpenting ialah agar kita yg di Indonesia-NYA juga turut ambil bagian dalam Doa Syafaat untuk USA President Election karna apa yang terjadi di Amerika sangatlah berpengaruh penting buat kita juga dan dunia. Don’t let the devil take advantage. Dan ini juga memacu gue untuk mencari wajah Tuhan more to find the next President of Indonesia-NYA. So, read carefully and ask Holy Spirit for guidance.

February 10, 2007-Scottsdale, AZ

God’s Spirit says, I’m waiting, I’m waiting for the response from My people throughout this land. Can somebody see victory? Can somebody see honor? For God says, let Me remind you I will place at your helm a President that shall pray to Me, says the Lord. He will pray to Me. And God says, in the next two terms there will be a praying President, not a religious one, for I will fool the people, says the Lord. I will fool the people, yes I will. God says, the one that is chosen shall go in and they shall say, he has hot blood. For the Spirit God says, yes he may have hot blood, but he will bring the walls of protection on this country in a greater way and the economy of this country shall change rapidly, says the Lord of Hosts. God says, I will put at your helm for two terms a President that will pray but he will not be a praying President when he starts. I will put him in Office and then I will baptize him with the Holy Spirit and My power, says the Lord of Hosts……

April 4, 2007-Redding, CA

The Spirit of the Lord says, hear the Word of the Lord tonight: this Nation has waited and waited and they have said, revival, revival, revival. God said, there is more than revival. We have revived and brought back but a spirit of resurrection is upon you. For God said, I am breathing, I am breathing upon the people of this Nation. I am breathing upon the churches that are going down and I am bringing them up, says the Spirit of God. I am breathing upon the political powers that be. For God said, I will not forget 911. I will not forget what took place that day and I will not forget the gatekeeper that watched over New York who will once again stand and watch over this Nation, says the Spirit of God. It shall come to pass that the man that I place in the highest office shall go in whispering My name. But God said, when he enters into the office he will be shouting out by the power of the Spirit for I shall fill him with My Spirit when he goes into office and there will be a praying man in the highest seat in your land. And God says, even a greater move of the Spirit shall take place and your enemies will finally be subdued by the year 2009…..

June 17, 2007-San Jose, CA

God says a President that I will bring into the White House they will say he is ungodly, he does not know God. Even as Jesus disguised himself for the great feasts, so I’ve disguised this man’s heart. When he comes to the White House not only shall he be Mine but he shall pray as a man that has never prayed in the White House. That same man shall put his feet onto this platform. They will say how did this take place? Laws shall change. Young men and young women will have access into the kingdom and with authority into politics and with authority into the industries that now have been controlled by darkness because of this man that shall rule for two terms. Do not fear there will be no unnecessary stuff. There will be things that men shall question. Fear not for he shall sit in that seat and suddenly My Spirit shall come upon him and baptize him with a fire and with anointing says the Spirit of the Lord. No more war. The time for war has gone. The time for Peace has come. The House that you call White shall receive a man, a knight, who fought for you in your nights…..

October 5, 2007-Seattle, WA

Pray, pray, pray for America. Smile saints, smile for 2008 for who I place in your White House shall know the Spirit of God in a way. A very unique thing I will do, I told you before, there will be joy and celebration for the man I place in the White House shall not be filled with My Spirit when he goes in but when he settles down I will baptize him with fire and the Holy Spirit. Pray, pray, pray for America. The land of the brave, the land of the free, the Spirit shall be free…….

October 19, 2007-Fredrick, MD

From the soil comes the sound of martyrs in the ground. In vain, no, no, no. From the sound I hear the prayers of those in pain. Will My blood save this nation? The death of one who gave his life on the soil; not in vain for they will see what I will do in 2008, I’ll open the gate. I’ll send you the one that will watch over the nation just like he did when New York came apart; I sent a man that would stand the ground. You’ll hear the sound of a child in the White House because I’ll open the door. I’ve opened a door that no man can shut. I will laugh at your enemies. As I raise your children up, they will come into the presence of the Lord. I will laugh at your enemies for in the White House I will place prayer will be his delight, America’s might. When prayer becomes your delight, that’s when America will no longer fight……..

November 18, 2007

America you are at a place now where men are laughing, but God says the greatest place ever. The greatest opportunity has been granted now for Me to invade the media and to show you how when you choose My president. I will place a man there that shall have no inclination towards spiritual things and many a Christian shall say alas we have a Democrat who is actually a Republican. God says fear not for it shall be a while and then in the seat I will take him and fill him with My Spirit. He shall rise to the occasion and begin to pray and peace shall come to this nation, respect and honor shall come to this nation. A move of My Spirit as this nation has never seen for the harvest you have been waiting for shall come.

Dari prophecy di atas, hanya ada satu orang yang match dengan profile di atas. Yupz, Mr Rudy Giuliani former New York Major. So, we need to pray and pray and pray …

rudy-g.jpeg

NEXT PRESIDENT OF USA

About these ads

About kingthunder

Kingdom Entrepreneur, Age 32

Posted on January 9, 2008, in Prophecy, USA. Bookmark the permalink. 8 Comments.

  1. hati-hati dengan yang mengaku nabi dan menyampaikan nubuatan….

    FT juga mengajarkan kita untuk menguji segala sesuatu dan memegang yang baik.

    Latar belakang saya juga dari GBI, tapi belakangan lebih berhati-hati dalam menanggapi nubuatan, pewahyuan, dll

    God Bless.. :)

  2. Makasih Anthony buat advice km, and keep on praying for this issue.

    Postingan ini nantinya juiga akan gue update, cause maybe ada hal yg gue loss sehingga kita bisa learn bersama pesan Tuhan yg sudah di sampaikan oleh Prophet Kim.

    Bless u …

  3. Salah seorang calon presiden dari Partai Republik, Rudy Giuliani dan seorang lainnya dari Partai Demokrat John
    Edwards telah mengundurkan diri dari pencalonannya sehingga memperkecil pertarungan untuk memperebutkan kursi
    kepresidenan di Gedung Putih bagi kedua partai itu.

  4. Kan nubuatannya pertamanya Presiden tersebut: Ungodly..but when He enters the Whitehouse..he will be baptized by Holy Spirit..

    So..can be everyone kan??
    Yang jelas, kalo Amerika ga bertobat dari dosanya…
    kota yang besar dengan banyak kejahatannya…
    Pasti akan jatuh juga..

    Thanks God, buat masih banyak Anak Tuhan disana yang masih menjaga..

  5. Now what?????

    Obama? McCain?

  6. Shallom all of Believers,
    kalo hari – hari kita anak – anak muda harus banyak belajar dari orang – orang yang lebih dulu dipakai oleh Tuhan ya…
    Kita ambil yang baik dan mari kita pegang terus Iman kita kepada Yesus TUhan. AMen. God Bless U

  7. Skrg ini qt hrs kembali ke Akitab saja,Alkitab berkata,Alkitab berkata,terlalu sering skrg2 ini qt mendngar,Tuhan berkata,Tuhan brkata kpd saya,Tuhan bicara dlm roh saya,bukannya seharusnya Tuhan memberikan ayat Alkitab dlm roh saya,ada tertulis,ada tertulis,
    Krn skrg ini banyak Tipu Muslihat Iblis masuk di Gereja Tuhan yg dangkal pemahaman Alkitabnya.Roh Kuduspun tdk melampaui Alkitab,Yesuspun Anak Allah tunduk kpd Alkitab yg berisi Firman Allah,Allah tdk melampaui Alkitab,Dia berbicara seturut Alkitab saja,pertanyaanya??brpa kali anda baca Alkitab anda??1x,10x,100x
    GByou..

    • hari yang indah

      aiih cape deh .. tau kah km bahwa alkitab itu isinya penuh tentang catatan saat Tuhan sedang bicara langsung dan tidak langsung dengan kita .. Dan Tuhan punya berbagai cara untuk berbicara .. dan Tuhan peduli terhadap setiap aspek hidup manusia .. artinya Tuhan bisa bicara dengan Daud seorang pemimpin negara, bicara dengan Zakheus pegawai pajak,bicara dengan saulus seorang taat membaca taurat, Barrtimeus seorang pengemis jalanan .. dan banyak lagi .. read bible setuju banget tapi bukan hanya mengandalkan otak atau kepintaran .. ngaak ada bedanya sama orang agamawi .. Tuhan kita adalah pribadi yang senang ngobrol ama kita alias hidup .. bukan pertanyaan berapa kali baca alkitab .. sudahkah kamu mendengar suara-NYA .. hahaha gotcha pasti blm nih sibuk sih baca terus lupa ama yang nulis .. :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: